Profesionalni prodavci maloprodajnog sistema Paralele plus, cine veliki deo zadovoljstva kupovine u našem sistemu.

Razvoj maloprodaje ogleda se u konstantnom širenju maloprodajne mreže i podizanju efikasnosti poslovanja. Cilj nam je da kroz brojne edukacije zaposlenih, stalno ulaganje u tehnicku i informaticku modernizaciju mreže unapredimo kvalitet usluga. Prodajni objekti nalaze se na najfrekventnijim lokacijama uz glavne gradske ulice, bulevare, trgove, škole, vrtice i bolnice. Paralela plus objekti su prepoznatljivog i modernog dizajna. Oni predstavljaju spoj estetike i funkcionalnosi – izgledom ulepšavaju svoju okolinu, a preglednost omogucava gradanima laku i brzu kupovinu.

Naš lanac kiosaka je na teritoriji grada Beograda izgradio jedinstven sistem cije su najvažnije vrijednosti velicina i reprezentativnost maloprodajne mreže, širok asortiman i visok kvalitet proizvoda i usluga.

Ideja vodilja u našem poslovanju je:

„Kupac je najvažniji posetilac u našoj radnji. On ne zavisi od nas, nego mi zavisimo od njega. On nije smetnja u našem poslu, on je cilj našeg posla. On nije spoljni igrac u našem poslovanju, on je deo našeg poslovanja. Mi ne cinimo njemu uslugu time što ga uslužujemo, on nama cini uslugu time što nam daje priliku da ga uslužimo.“
Mahatma Gandhi