Kiosci Tobacco Shops

Kiosci su format kupovine koji je na našim prostorima prisutan već jako dugo, u raznim oblicima – sistem impulsivne kupovine robe široke potrošnje, pre svega trgovina cigaretama i dnevnom štampom duboko je ukorenjen u potrošačkim navikama stanovništva. Paralela Plus svakim danom unapredjuje sistem maloprodaje kako bi se u našem asortimanu našli proizvodi koji odgovaraju navikama naših potrošača.

Format brze i praktične kupovine

Naši kiosci su prisutni na teritorijama opština Stari Grad, Novi Beograd, Savski Venac i Zemun, a značajan broj kupaca kupuje barem jednom svakog dana na našim kioscima, dok svaki drugi kupac na kiosku prvo pomisli na brzu i praktičnu kupovinu kada se pomene ovaj format kupovine. Većina naših kupaca na kioscima smatra ovaj format kupovine – potrebnim i korisnim u blizini mesta stanovanja ili rada.

Efikasna kupovina

Svi ovi pokazatelji nam govore da je kupovina na kioscima utemeljena na tradiciji i navikama kao i svakodnevnim potrebama potrošača. Kiosci Parelele Plus su uvek i svuda dostupni, nalaze se na najfrekventnijim lokacijama, obezbedjuju brzu i efikasnu kupovinu, sa asortimanom koji je pažljivo odabran da bude koristan našim potrošačima, uz pre svega ljubaznu i profesionalnu uslugu od strane naših prodavaca.