O nama

Distribucija

Jedna od delatnosti Paralele plus je distribucija FMCG (Fast moving consumer goods), za kanal tradiocionaln trgovine (General trade). Snabdevamo robom široke potrošnje kioske, str-ove, lokalne tradicionalne prodavnice kao i minimarkete na celoj teritoriji Republike Srbije. Naš asortiman uključuje sledeće brendove: Mts pre paid kartice, Vip pre paid kartice, Bus plus kartice, Rubinov asortiman alkoholnih pića, Takovo asortiman alkoholnih pića, Nescafe, Wrigley-Orbit žvake.   

 


USLUGE

Kiosci Tobacco Shops

Kiosci su format kupovine koji je na našim prostorima prisutan već jako dugo, u raznim oblicima – sistem impulsivne kupovine robe široke potrošnje, pre svega trgovina cigaretama i dnevnom štampom duboko je ukorenjen u potrošačkim navikama stanovništva. Paralela Plus svakim danom unapredjuje sistem maloprodaje kako bi se u našem asortimanu našli proizvodi koji odgovaraju navikama naših potrošača.

Format brze i praktične kupovine

Naši kiosci su prisutni na teritorijama opština Stari Grad, Novi Beograd, Savski Venac i Zemun, a  značajan broj kupaca kupuje barem jednom svakog dana na našim kioscima, dok svaki drugi kupac na kiosku prvo pomisli na brzu i praktičnu kupovinu kada se pomene ovaj format kupovine. Većina naših kupaca na kioscima smatra ovaj format kupovine – potrebnim i korisnim u blizini mesta stanovanja ili rada.

Efikasna kupovina

Svi ovi pokazatelji nam govore da je kupovina na kioscima utemeljena na tradiciji i navikama kao i svakodnevnim potrebama potrošača. Kiosci Parelele Plus su uvek i svuda dostupni, nalaze se na najfrekventnijim lokacijama, obezbedjuju brzu i efikasnu kupovinu, sa asortimanom koji je pažljivo odabran da bude koristan našim potrošačima, uz pre svega ljubaznu i profesionalnu uslugu od strane naših prodavaca. 


Partneri

Ključni partneri

Ključni partneri Paralele plus su Phillip Morris international, Japan Tobacco International, British American Tobacco sa kojima sarađujemo na polju plasmana duvanskih proizvoda renomiranih i najkvalitetnijih brendova.text text

Premium partneri

Telekom Srbija a.d., Centrosinergija d.o.o., sa kojima sarađujemo na polju distribucije tereta transporta robe i plasmana usluga Telekoma srbija i njihovih proizvoda.

Roba široke potrošnje

Saradnja sa najpoznatijim proizvođačima prehrambenih artiakala i robe široke potrošnje Hellenic Coca Cola a.d., Nestle a.d., Rubin Kruševac, Frikom.


Paralela Plus